Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Τσιρώνης για σκουπίδια Τρίπολης: «Έχω δώσει λύση να πάνε στην Κοζάνη εκείπου ο οικολογος δήμαρχος δέχθηκε να βοηθήσει. Γιατί δεν τα μεταφέρουν Παυλής και Τατούλης;»

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην Τρίπολη για το θέμα των απορριμμάτων,
Τσιρώνης για σκουπίδια Τρίπολης: «Έχω δώσει λύση να πάνε στην Κοζάνη εκείπου ο οικολογος δήμαρχος δέχθηκε να βοηθήσει. Γιατί δεν τα μεταφέρουν Παυλής και Τατούλης;»ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης δηλώνει τα εξής:

«Εδώ και ένα μήνα έχω δώσει λύση στο θέμα και τα απορρίμματα έχει δρομολογηθεί να πάνε προσωρινά στην Κοζάνη, εκεί όπου ο Οικολόγος Πράσινος Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης δέχτηκε να βοηθήσει. Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης ανέλαβαν τη μεταφορά. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να μεταφέρουν τα απορρίμματα, εδώ και τόσο καιρό. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι της κοινωνίας».


πηγη:vetonews.gr  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/perivalon/item/24925-tsironis-gia-skoupidia-tripolis-exo-dosei-lysi-na-pane-stin-kozani-ekeipou-o-oikologos-dimarxos-dexthike-na-voithisei-giati-den-ta-metaferoun-pavlis-kai-tatoylis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου