Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Άμεση πρόσληψη δυο παιδιάτρων ζητά ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μαμάτσειου Φώτης Ζαρκινός -


mamatseioΕπιστολή προς τη Διοίκηση του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου έστειλε ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του, κ. Φώτης Ζαρκινός στην οποία τονίζει χαρακτηριστικά: «Σας ενημερώνω πως από τον Μάρτιο από 1-6 του μηνός η Π/Δ κλινική δε θα εφημερεύει λόγω ελλιπούς στελέχωσης.
Αυτό το γνωρίζατε από τον Οκτώβριο του 2014, όταν με έγγραφό, σας ενημέρωσα πως η επικουρική Π/Δ κ. Σπανού δεν προτίθετο να ανανεώσει τη σύμβαση της και ζητούσα να προκηρυχθεί άμεσα θέση παιδιάτρου. Οι υπηρετούντες παιδίατροι προσφέρθηκαν και κάλυψαν τα κενά τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ώστε να δοθεί χρόνος στη διοίκηση να διευθετήσει το πρόβλημα.
 Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό είναι αδύνατο διαιωνισθεί. Τις ημέρες αυτές (1-6 Μαρτίου), τα επείγοντα περιστατικά το απόγευμα και το βράδυ θα εξυπηρετούνται από την Π/Δ του «Μποδοσάκειου» και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου θα γίνεται το αντίθετο, επειδή δε θα εφημερεύει η Π/Δ κλινική του «Μποδοσάκειου», όπως με ενημέρωσε ο συνάδελφος Δ/ντης κ. Δημήτρης Κυφωνίδης. Επίσης σας γνωρίζω πως η συνάδελφος κ. Μόνικα Τσακαλίδου θα κάνει εφημερίες στην Π/Δ κλινική μέχρι και τον Μάιο, οπότε τελειώνει το αγροτικό ιατρείο και δεν προτίθεται να διεκδικήσει θέση επικουρικού ή να εργασθεί με σχέση εργασίας κατ΄αποκοπή. Συνεπώς είναι επιτακτική η άμεση κάλυψη των κενών με προκήρυξη και πρόσληψη δυο παιδιάτρων.

 Φώτης Ζαρκινός Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής του Μαμάτσειου» 

πηγή:http://www.kozan.gr/post/199068

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου