Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να πληρωθούν από τις τράπεζες

Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να πληρωθούν από τις τράπεζεςΕνημέρωση, παρείχε νωρίτερα το υπουργείο Εργασίας, για τον χρόνο πίστωσης των συντάξεων, ανά ταμείο. Αιτία το γεγονός ότι από αύριο, ανοίγουν 1.000 υποκαταστήματα των τραπεζών για να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι, οι οποίοι δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψης από τα ΑΤΜ. 

Στα γκισέ των τραπεζών θα εξυπηρετούνται, με βάση τους ισχύοντες περιορισμούς, συνταξιούχοι των εξής ασφαλιστικών ταμείων: 
1) ΙΚΑ­ΕΤΑΜ, που έχει πιστώσει τους λογαριασμούς των συνταξιούχων από το βράδυ της Παρασκευής, 26 Ιουνίου. 
2) ΤΑΠ­ΟΤΕ, που έχει πιστώσει τους λογαριασμούς των συνταξιούχων από σήμερα το μεσημέρι, 30 Ιουνίου. 
3) ΤΑΠ­ΔΕΗ, που οι λογαριασμοί θα πιστωθούν απόψε το βράδυ. 4) ΝΑΤ, που έχει πιστώσει τους λογαριασμούς από χθες, Δευτέρα 29 Ιουνίου. 
5) ΕΤΑΠ­ΜΜΕ, που έχουν πιστωθεί από το βράδυ της 26ης Ιουνίου. Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να πληρωθούν από τις τράπεζες Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να πληρωθούν από τις τράπεζες
6) ΕΤΑΑ, που έχουν πιστωθεί από τις 26 Ιουνίου.
7) ΟΓΑ, που θα πιστωθούν σήμερα το βράδυ, 30 Ιουνίου.
8) ΟΑΕΕ, που θα πιστωθούν αύριο, 1η Ιουλίου 2015, μετά τις 11.00 το πρωί. 

Παράλληλα το υπουργείο Εργασίας υπογραμμίζει τα εξής : 
• Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων που λαμβάνουν τη σύνταξη τους μέσω ΕΛ.ΤΑ, θα την λαμβάνουν κανονικά από αύριο, 1η Ιουλίου 2015.
 • Τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και οι ταμειακές υπηρεσίες όλων των ασφαλιστικών ταμείων συνεχίζουν να εισπράττουν κανονικά με μετρητά , με επιταγές ή μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών τις ασφαλιστικές εισφορές, καθώς και τη ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, η οποία παρατάθηκε μέχρι 31 Ιουλίου 2015. 

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου