Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6Χ6 στην Αγία Παρασκευή - Νικητές το «EXPRESS KTEO ΚΟΖΑΝΗΣ» (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6Χ6 στην Αγία Παρασκευή, όπου διεξάγεται εδώ και 18 ημέρες.
Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του «EXPRESS KTEO ΚΟΖΑΝΗΣ», νικώντας με 10-1 την αξιόμαχη ομάδα  «Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη», όπου κατέκτησαν την δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση πήραν «CALCIOPOLIS», αφού νίκησαν τους «ΑΜΠΕΛΑΛΕ» με 10-6.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους δύο τελικούς, σε μια πολύ όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα στην Αγία Παρασκευή. Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών.
Μαζί τους και μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, τίμησαν το 4ο Τουρνουά 6Χ6. Νίκος Βαμβακούλας, Τουρσουνίδης Γιώργος, Παντελής Καπετάνος και Τάσος Κάκος βρέθηκαν στην Αγία Παρασκευή για τους τελικούς. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους, σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.
Στο Τουρνουά παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος της Κοζάνης, ο Περιφερειάρχης καθώς και βουλευτές της περιοχής.
Οι διοργανωτές από το Μορφωτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής έμειναν ευχαριστημένοι από το 4ο Τουρνουά, ευχαριστώντας θερμά όλους αυτούς που βοήθησαν τόσο καιρό για την διεξαγωγή, τις ομάδες, τους χορηγούς και φυσικά τον κόσμο που παρακολουθούσε όλες αυτές τις μέρες του αγώνες, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά!
Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Γιάννης Τσικόπουλος, ενώ MVPΣτέλιος Ψιάνος.
Το www.top-sport.gr βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή και σας μεταφέρει το κλίμα με τις παρακάτω φωτογραφίες.





















http://kozani.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου