Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τι πρέπει να κάνουν οι μαθητές των σχολείων, που δε θα προλάβει να επισκεφτεί η Τροχαία Κοζάνης, ώστε να συμμετέχουν στο διαγωνισμό “Ποδήλατο και οδική Ασφάλεια” στην Έκθεση στα Κοίλα

Συνεχίζονται οι επισκέψεις της Τροχαίας Κοζάνης στα δημοτικά σχολεία της περιοχής, για τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων, που συνιστά – ταυτοχρόνως – και δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό “ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, που θα διεξαχθεί, την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 6 και 30 το απόγευμα, στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης. 
Oι μαθητές των σχολείων, που δεν θα προλάβει να επισκεφθεί η τροχαία, λόγω του ότι, Παρασκευή και Δευτέρα, θα είναι κλειστά (για τις εκλογές), μπορούν να επισκέπτονται, με τους γονείς τους, το περίπτερο της τροχαίας στο Εκθεσιακό Κέντρο, για να συμπληρώνουν – εκεί – το ερωτηματολόγιο, ώστε να “μπουν” στην κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει κάποιο παιδί το ποδήλατο, αν κληρωθεί, είναι η παρουσία του στην εκδήλωση. 
Τα ποδήλατα θα ξεπεράσουν φέτος τα πενήντα, αφού η συμμετοχή των χορηγών είναι μεγάλη. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν τα παιδιά όλων των δημοτικών σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

- See more at: http://www.kozan.gr/post/222525#sthash.sZEMXOKy.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου