Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Παράσταση διαμαρτυρίας γονέων μαθητών και «κόντρες» στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για την κατασκευή αντλιοστασίου τηλεθέρμανσης στο δημοτικό σχολείο «Χ. Μούκας»

IMG_2736Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για την κατασκευή αντλιοστασίου τηλεθέρμανσης στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου «Χ. Μούκας» πραγματοποίησαν χθες  

το βράδυ τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και γονείς των μαθητών, αφού πρώτα συνεδρίασαν σε χώρο του σχολείου, που βρίσκεται δίπλα στο Κοβενταρειο.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξανδρος Χονδροκώστας εξέφρασε για μια ακόμη φορά την έντονη αντίθεση τους στη κατασκευή του υπόγειου αυτού αντλιοστασίου, θεωρώντας το ως επικίνδυνο σε περίπτωση ατυχήματος για τα παιδιά, ενώ ανέπτυξε και τα νομικής φύσης επιχειρήματα της συγκεκριμένης πλευράς.
Όλα τα παραπάνω αντέκρουσαν, με τα δικά τους επιχειρήματα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιώργος Πεκρίδης και τα κορυφαία στελέχη της Γιώργος Παυλίδης και Λευτέρης Κυπιρτίδης, καθώς και ο υπεύθυνος της ΑΝΚΟ Δημήτρης Πεκόπουλος που τόνισαν την ασφάλεια της εγκατάστασης.
Ακολούθησε διάλογος με τοποθετήσεις, ενώ δεν έλειψαν και οι μικρές εντάσεις με διαμαρτυρίες γονέων, που τόνισαν πως δε θα επιτρέψουν να ξεκινήσουν, το ερχόμενο Σάββατο, οι εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης επικαλέστηκε τους κινδύνους από τυχόν ματαίωση του εν λόγω έργου για τη ΔΕΥΑΚ και την τηλεθέρμανση, ενώ θύμισε πως ο ίδιος το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε κάνει όλες τις ενεργειες για να ακούσει όλες τις πλευρές, σημειώνοντας πως η πρόθεση της δημοστικής αρχής είναι η κατασκευή του αντλιοστασίου



 http://kozanimedia.gr/?p=226379#.VWcg4VItTBA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου