Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων θα τεθούν σε ισχύ στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από τη χ/θ 36+000 (Κόμβος Σσαριτσάνης) έως τη χ/θ 70+000 (όρια Ν. Λάρισας με Ν. Κοζάνης) για την Τρίτη (17-03-2020) και την Παρασκευή (20-03-2020) κατά τις ώρες 00:00΄ έως 06:00΄, λόγω διέλευσης υπερμεγεθών οχημάτων.
Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κοζάνη:
Όλα τα Ι.Φ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Κοζάνη, θα εκτρέπονται από την πόλη της Ελασσόνας στην Ε.Ο. Ελασσόνας-Δεσκάτης και μέσω της Επαρχ. Οδού Δεσκάτης-Καρπερού, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.
Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Ελασσόνα:
Όλα τα Ι.Φ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Ελασσόνα θα κινούνται στην Εγνατία Οδό και μέσω της Επαρχ. Οδού Δεσκάτης–Καρπερού και της Ε.Ο. Ελασσόνας-Δεσκάτης, θα εισέρχονται στην πόλη της Ελασσόνας.
Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κατερίνη:
Όλα τα Ι.Φ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Κατερίνη, θα κινούνται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης και μέσω της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Aμπελώνα – Γυρτώνης και του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης, θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. και θα κατευθύνονται προς Κατερίνη.
Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κατερίνη προς Ελασσόνα:
Όλα τα Ι.Φ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την πόλη της
Ελασσόνας, θα κινούνται στην Π.Α.Θ.Ε. και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης και της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Aμπελώνα – Γυρτώνης, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης και θα κατευθύνοντα στην Ελασσόνα.
larissanet.gr