Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ώρα μηδέν για το Μαμάτσειο Ν. Κοζάνης: Παραίτηση ειδικευόμενου από την Παθολογική και εν αναμονή δεύτερης παραίτησης – Η αντίστροφη μέτρηση, για το κλείσιμο ακόμη και του Νοσοκομείου, ξεκινά – πιθανόν – από αύριο (Bίντεο)

apostolidisΑπρόβλεπτες εξελίξεις, όπως αποκαλύπτει σήμερα το kozan.gr, αναμένεται να δημιουργήσει η σημερινή παραίτηση ενός ειδικευόμενου ιατρού της Παθολογικής του Μαμάτσειου, ενώ είναι πολύ πιθανόν, μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες να ακολουθήσει και δεύτερη παραίτηση ειδικευόμενου.Το kozan.gr συνάντησε πριν από λίγο τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής – που εκτελεί και χρέη προσωρινού διοικητή του νοσοκομείου – κ. Λάζαρο Αποστολίδηο οποίος επιβεβαίωσε τις
πληροφορίες μας, επισημαίνοντας, πως αν αποχωρήσουν δυο ειδικευόμενοι, είναι αδύνατον να συνεχιστούν οι εφημερίες. Όσο για το γιατρό που παραιτήθηκε, μας δήλωσε, πως με την κατάσταση που επικρατούσε, δηλαδή με την έλλειψη ιατρικού προσωπικού, είναι πολύ επικίνδυνο τόσο για τους γιατρούς, όσο και για τους ασθενείς. Δείτε το βίντεο:
- See more at: http://www.kozan.gr/post/239798#sthash.IdorntcI.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου