Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Έναρξη επιμορφωτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης ενήλικων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στο Δ.Δ Αγίας Παρασκευής

dia viou ekpaideusisΕνημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι το Δ.Δ Αγίας Παρασκευής  και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης)
ότι από την Πέπτη 26/03/2015 στο χώρο του κοινωτικού καταστήματος θα λειτουργήσουν επιμορφωτικά προγράμματα εκπαίδευσης ενήλικων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κοζάνης. Συγκεκριμένα, βάση των αιτήσεων που έχουν ήδη συμπληρωθεί και με τη σειρά προτεραιότητάς τους θα υλοποιηθούν τα προγράμματα των εξής θεματικών ενοτήτων: 

  • "Εργαστήρι πηλιορείτικου ρυθμού πλεξίματος και ασπροκεντήματος"

Επίσης προβλέπεται έως τη λήξη του προγράμματος (30/06/2015) να λειτουργήσουν και επιπρόσθετα προγράμματα επιμόρφωσης με τις εξής θεματικές ενότητες:

  •  "Ασθένειες και τρόποι αντιμετώπισης στη γεωργία"

Ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο της Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής κ.Παπαδόπουλο Α. για  την ενέργειά του  αυτή  κάνοντας την αρχή και για τα άλλα τοπικά διαμερίσματα.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρου -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου