Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΑΧΑΝΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Μ.Σ."ΕΛΙΜΕΙΑΚΟΣ" ΚΕΡΑΣΙΑΣ

Την  Κυριακή 15/02/2015, πραγματοποιήθηκε στο καφενείο του Καρακούλα Νικόλαου η γενική συνέλευση του συλλόγου και η κοπή πίτας για το έτος 2015.


Πρακτικά συνέλευσης - θέματα συζήτησης:

1. Χαιρετισμός απο τον πρόεδρο του συλλόγου Καραγιάννη Αστέριο
2. Λογοδοσία του ΔΣ περί της διαχειρίσεως του προηγούμενου έτους 2014 και των πεπραγμένων αυτού (από 10/08/2014 τελευταίες εκλογές ανάδειξης νέου ΔΣ εώς και 31/12/2014)
3. Οικονομικός απολογισμός έτους 2014
4. Ενημέρωση - προγραμματισμός δραστηριοτήτων του συλλόγου για το έτος 2015
5. Ευχαριστήρια του προέδρου του συλλόγου προς τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κερασιάς κ. Τότσκα Αντώνιο για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στον σύλλογο, τον κ. Καρακούλα Γεώργιο για την προσφορά της γίδας για την εκδήλωση της γιορτής της εκκλησίας, τον κ. Λάμπρου Σπύρο και την κ. Τζελαπτσή Βαϊτσα που μαγείρεψαν την γίδα και τις τσιγαρίδες, την κ. Γκούγκουρα Έφη για την προσφορά της στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πλατείας, την κ. Καρακούλα Λίλα που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να διοργανώσει ένα τμήμα αγγλικών – προπαιδείας για τα μικρά παιδιά του χωριού, καθώς και όλους τους χωριανούς και κυρίως τις γυναίκες του χωριού που κάθε φορά προσφέρουν την βοήθεια τους σε ότι τους ζητηθεί.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην σημερινή εκδήλωση, και ευελπιστούμε να σας έχουμε όλους πάντα κοντά μας να μας στηρίζετε και να μας δίνετε ώθηση για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον τόπο μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου