Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Κα. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ

Την δευτέρα 16-02-2015 μας επισκέφτηκε η Αντιδήμαρχος καθαριότητας για να δει από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν στην Κερασιά.Συγκεκριμένα τέθηκαν  θέματα και απαντήσεις αυτών.


Για τα  μη αδέσποτα  ζώα  μας είπε πως  ο ιδιοκτήτης είναι  υπεύθυνος και ότι σύμφωνα με την νομοθεσία υπάρχει πρόστιμο 200 ευρώ για ακαθαρσίες σε διάφορα  σημεία και ότι πρέπει να έχουν το τσιπ.
Και για τα αδέσποτα θα υπάρχει ένας χώρος έξω από το χωριό που θα τα ταΐζουμε και θα έχουν εκεί το δικό τους χώρο.

Για το ρέμα πλατανόδασος προς Κτένι θα καθαριστεί από τα σκουπίδια, μπάζα και θα απαγορευτεί αυστηρά η ρίψη σκουπιδιών.

Θα γίνει δεντροφύτευση στην έξοδο από το χωριό μας προς Αιανή και στην είσοδο στο τυροκομείο στο τρίγωνο ενά μικρό πάρκο.

Όλα τα αδρανή και ογκώδη υλικά θα πηγαίνουν στον μεταλλικό κάδο που βρίσκετε στον Καραντζια το λάκκο και υπάρχει ράμπα για εύκολη απόρριψη.

Για τα νέκρα ζώα θα γίνετε ταφή σε συγκεκριμένο χώρο και όχι όπου να είναι .

Κούρεμα γκαζόν στην πλατεία ,στο σχολείο,στον Προφήτη Ηλία,και στα κοιμητήρια από συνεργείο εργολάβου και στην  παιδική χαρά θα γίνετε  από εθελοντές.

Η Ανακύκλωση σήμερα αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για το περιβάλλον και το μέλλον μας για αυτό θα τοποθετηθούν δύο τετραπλέτες από κάδους ανακύκλωσης , μια στη γειτονιά του κ.Τότσκα Βασίλειο και μια στον κ.Καρακούλα Ζήση.

Η κ.Τασοπούλου υποσχέθηκε ότι θα είναι κόντα στα προβλήματα του χωριού μας και μας έδωσε ραντεβού για μια συνάντηση με τους φορείς και τους κατοίκους του χωριού.
Την ευχαριστούμε και τις ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου