Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Κοινό μέτωπο 7 Προέδρων για το ληξιαρχείο της Αιανής- Επιστολή στον Δήμαρχο Κοζάνης για ανάκληση της απόφασης

 Να ανακαλέσει την απόφασή του για το κλείσιμο του ληξιαρχείου της Αιανής και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων του στην Κοζάνη, καλούν το Δήμαρχο Γιάννη Κοκκαλιάρη, οι εφτά(7) Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αιανής, με κοινή τους επιστολή.

Μετά το έγγραφο του Δημάρχου προς το Υπουργείου Εσωτερικών με ημερομηνία 21-2-2024, το οποίο δημοσίευσε ο «Π» και ζητά την συγχώνευση των ληξιαρχείων, οι Πρόεδροι και τα Τοπικά Συμβούλια της Δ.Ε. Αιανής, συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης και συνέταξαν κοινή επιστολή προς τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, ζητώντας του να αναθεωρήσει τη συγκεκριμένη απόφαση.



Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων σημειώνουν πως δεν υπήρξε καμία διαβούλευση πριν τη συγκεκριμένη απόφαση, παραθέτουν σειρά επιχειρημάτων για τη συνέχιση λειτουργίας του ληξιαρχείου στην Αιανή και ζητούν από το Δήμαρχο να ανακαλέσει χωρίς να υπάρξουν «εντάσεις και έριδες με τους πολίτες».

Την επιστολή υπογράφουν οι Πρόεδροι της Αιανής, της Κερασιάς, του Κτενίου, της Ροδιανής, του Ρυμνίου, της Ροδιανής, του Χρωμίου και της Αγίας Παρασκευής.

 

https://e-ptolemeos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου