Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Διαφωνίες και μικροεντάσεις στη σύσκεψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σχετικά με τα προβλήματα που προκύπτουν με την ανάρτηση δασικών χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης (Βίντεο)

Διαφωνίες και μικροεντάσεις σημειώθηκαν στην τρίωρη σύσκεψη εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, μεταξύ όλων των αρμόδιων φορέων, σχετικά με τα προβλήματα που προκύπτουν με την ανάρτηση δασικών χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Αυτό που παρατηρήθηκε είναι ότι στο  περιεχόμενο των αναρτημένων Δασικών Χαρτών, δεν έχουν ληφθεί υπόψη, πουθενά, οι διανομές και οι αναδασμοί του εποικισμού. Αυτό έχει αποτέλεσμα να εμφανίζονται ως Δασικές ή Χορτολιβαδικές, εκτάσεις που καλλιεργούνται από τη στιγμή που δόθηκε ο τίτλος μέχρι και σήμερα ή εκτάσεις κληροτεμαχίων που δεν
φέρουν στοιχεία δασικής βλάστησης να εμφανίζονται ανέκαθεν Δασικές. Αποτέλεσμα των παραπάνω, είναι να οδηγηθούν στην διαδικασία των αντιρρήσεων εκατοντάδες πολίτες που δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να κάνουν ένσταση. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του FLASH, που προβλήθηκε στη μεσημεριανή εκπομπή «Ώρα Αιχμής»:
www.kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου