Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Επί ποδός δημοτική – περιφερειακή αρχή και τεχνικές υπηρεσίες για την καταγραφή των ζημιών στο Χρώμιο Κοζάνης (Νέες φωτογραφίες & Βίντεο)

Μνήμες του 1995 “ξύπνησε”, η σημερινή μέρα, στους κατοίκους του Χρωμίου Κοζάνης, καθώς μετά τον καταστρεπτικό σεισμό, προ 20ετίας, οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού ήρθαν ξανά αντιμέτωποι με πρωτοφανές συνθήκες πλημμύρας. Όλα ξεκίνησαν, χθες αργά το βράδυ, όταν η βροχή δεν “έλεγε” να σταματήσει, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν  σπίτια στο χωριό, αλλά και ο χώρος της εκκλησίας, όπου τελούνται τα μνημόσυνα. Το συγκλονιστικότερο όμως ήταν ότι από το πολύ νερό, “άνοιξαν” κυριολεκτικά οι δρόμοι στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Στο σημείο βρίσκονται ήδη ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λ Ιωαννίδης, οι αντιδήμαρχοι Γ. Ιωαννίδης και Θ. Ζαγάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κοζάνης, Π. Πλακεντάς, καθώς και υπάλληλοι και προϊστάμενοι από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας. Ο ιερέας του χωριού, αλλά και ο πρόεδρος της κοινότητας της Γαμβρέλας, εξηγούν στους κ. Πλακεντά, Ιωαννίδη και τους υπαλλήλους των τεχνικών υπηρεσιών το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη ο χώρος της εκκλησίας και γενικότερα το χωριό. Δείτε νέες φωτογραφίες και βίντεο του kozan.gr, που σας μεταφέρει, από την πρώτη στιγμή με εικόνα, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πληττόμενο από την κακοκαιρία χωριό.
Θανάσης Τέγος



Δείτε επίσης σχετικές αναρτήσεις που προηγήθηκαν
- See more at: http://www.kozan.gr/post/281519#sthash.EOmn7kD9.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου