Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε o προέλεγχος πιστοποίησης των 120 παιδικών χαρών του Δήμου Κοζάνης – Άμεσες παρεμβάσεις σε 60 παιδικές χαρές

paidiki xaraΣύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στη διαδικασία πιστοποίησης «μπήκαν» οι 120 παιδικές χαρές του Δήμου Κοζάνης, καθώς από τα τέλη Αυγούστου (28-08-2015), υπογράφηκε σχετική σύμβαση με την αρμόδια εταιρεία. Περίπου πριν μια εβδομάδα (4-11-2015), παραδόθηκε, από την εταιρία στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης, η α’ φάση, με τον προέλεγχο των 120 παιδικών χαρών.
Στη β’ φάση θα επιλεχθούν 60 παιδικές χαρές (όσες θα χρειάζονται τις λιγότερες παρεμβάσεις). Έπειτα ο ανάδοχος θα παραδώσει νέο τεύχος με τις παρατηρήσεις και στη συνέχεια ο δήμος πρέπει να προχωρήσει στην υλοποίηση των παρεμβάσεων. Στόχος των τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου είναι σταδιακά να γίνουν «παρεμβάσεις» είτε μικρές, είτε μεγάλες, σε όλες τις παιδικές χαρές, έτσι ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα κινδύνου για τα παιδιά. Ο λόγος που δεν γίνεται άμεσα παρέμβαση στις 120 παιδικές χαρές είναι καθαρά οικονομικός,  κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λ. Ιωαννίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν δύο ημέρες στο δημαρχείο.
- See more at: http://www.kozan.gr/post/232430#sthash.dsyxOnW2.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου