Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Εκλογή νέου Δ.Σ. του πιστωτικού αγροτικού συνειταιρισμού -αγροτικού συλλόγου Κερασιάς.Πρόεδρος ο Καρακούλας Χαρίσιος


Στις 22-11-15 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δ.Δ. Κερασιάς πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση με θέμα ανάδειξη Δ.Σ. του πιστωτικού αγροτικού Συνεταιρισμού-αγροτικού Συλλόγου.

Η επιτροπή πρωτοβουλίας Ενεργοποίησης του πιστωτικού Αγροτικού Συνεταιρισμού –Αγροτικού συνεταιρισμού Κερασιάς που αποτελείτε από τους
1. Τότσκας Γ. Αθανάσιος 2.Παπαδημητρίου Ι. Κωνσταντίνος 3.Τότσκας Δ. Χρήστος   κάλεσε τους προσκαλεσμένους να χαιρετήσουν την Γενική συνέλευση των μελών.

Στην συνέχεια κάλεσε την γενική συνέλευση των μελών όντας σε απαρτία να ορίσουν και να εγκρίνουν τον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης καθώς και τον γραμματέα της γενικής συνέλευσης σύμφωνος των άρθων
Τελικά η Γενική Συνέλευση των μελών όρισε και ενέκρινε ως Πρόεδρο της Γ.Σ  τον κ.Τότσκα Γ.Γρηγόριο και ως Γραμματέα της Γ.Σ. τον κ.Τότσκα Μ. Βασίλειο
Ο πρόεδρος της Γ.Σ. και Γραμματέας της Γ.Σ. αποδεχόμενοι τα αξιώματα των και λαβών  τον λόγο ο Πρόεδρος διεύθυνε την Γενική συνέλευση των μελών δίνοντας στην αρχή και στον λόγο τόσο στον πρόεδρο να αναλύσει τα πεπραγμένα των ετών.
Στη συνέχεια ακολούθησε διαλογική συζήτηση και επεξηγήσεις επί των πεπραγμένων και επι των απολογισμών και ισολογισμών των ανωτέρων ετών χρήσης.
Περαιωμένης της συζήτησης η Γεν.Συν. εγκρίνει  και την προταθείσα Εφορευτική επιτροπή αποτελούμενη από τους Καρακούλα Κ. Νικόλαο, Καρακούλα Γ. Αστέριο ,Καρακούλα Μ. Αθανάσιο.
Τέλος διενεργείται μυστική εκλογική διαδικασία και αφού περατώθηκε αυτή στα πλαίσια της ορισθείσης διάρκειας ,ανοίχθηκε η κάλπη από την εφορευτική επιτροπή καταμετρήθηκαν αυτά κατά αριθμό ψηφοδελτίων και έλαβε ο καθένας υποψήφιος ως παρακάτω:

Α) Αναστασόπουλος Νικόλαος του Αποστόλου         έλαβε     17 ψήφους
Β)Καρακούλας Χαρίσιος του Μάρκου                        έλαβε     18 ψήφους
Γ)Λίτσιος Νικόλαος του Ιωάννη                                      έλαβε      19 ψήφους



Έπειτα  το Δ.Σ ψήφισε ομόφωνα τον για πρόεδρο τον κ.Καρακούλα  Μ. Χαρίσιο












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου