Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης ξεκινά με κλιμάκιο εθελοντών ιατρών στις 21/10/2015 εξορμήσεις σε απομονωμένες και δύσκολα προσβάσιμες περιοχές – Η αρχή γίνεται από το ορεινό Βόιο και την ευρύτερη περιοχή του Πενταλόφου

iatrikos_sillogos_kozanisΟ Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης ξεκινά με κλιμάκιο εθελοντών ιατρών στις 21/10/2015 εξορμήσεις σε απομονωμένες και δύσκολα προσβάσιμες περιοχές.
Ο σκοπός είναι να εξετάζονται ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού όπου υπάρχει γεωγραφική δυσκολία στην πρόσβαση σε υγειονομικούς σχηματισμούς, από εξειδικευμένους ιατρούς του Συλλόγου.

Η αρχή γίνεται από το ορεινό Βόιο και την ευρύτερη περιοχή του Πενταλόφου (τοπικό Ιατρείο Βυθού) όπου θα μπορούν να εξετασθούν όλοι όσοι κάτοικοι της περιοχής το επιθυμούν. Θα ακολουθήσουν η Βλάστη, οι Πυργοί και το Λιβαδερό.
Οι εθελοντές συνάδελφοι που συμμετέχουν είναι: ο Ορθοπεδικός κ. Καρατζέτσος Χαρίσιος, ο Ουρολόγος κ.Τιάκας Κων/νος, ο Παιδίατρος κ. Καραθανάσης Αθανάσιος, ο Παθολόγος κ. Βαδαρλής Ευριπίδης, ο Ω.Ρ.Λ. κ Χατζόγλου Αριστείδης, ο Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου Μαιευτήρας-Γυναικολόγος κ. Τσαρίδης Ελευθέριος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιολόγος κ.Τσεβεκίδης Χαράλαμπος.
Τέλος, να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Ιατρείο – Αλληλεγγύης συνεχίζει την λειτουργία του κανονικά στη οδό Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40 Μάρτυρες) στην Κοζάνη.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας
Χαράλαμπος Τσεβεκίδης Ελευθέριος Τσαρίδης
- See more at: http://www.kozan.gr/post/227955#sthash.j7PnzdkH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου