Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ∆ΗΛΩΣΗ ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ 2015-2016 ∆Ε ΑΙΑΝΗΣ µε τη συνοπτική διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο αποχιονισμοσΟ ∆ήµος Κοζάνης προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου µε κριτήριο κατακύρωσης την χαµηλότερη τιµή ανά χώρο ευθύνης για τις ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ –ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ 2015-2016 ∆Ε ΑΙΑΝΗΣ ∆ΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (µε τη συνοπτική διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης) Στο διαγωνισµό γίνονται δεκτοί ιδιοκτήτες ( φυσικά πρόσωπα, νοµικά πρόσωπα και συνεταιρισµοί ) των µηχανηµάτων και γεωργικών ελκυστήρων που έχουν όλα τα προσόντα σύµφωνα µε την παρούσα πρόσκληση και τη συνηµµένη τεχνική µελέτη.
 Κάθε συµµετέχων στο διαγωνισµό µπορεί να υποβάλλει έγγραφη προσφορά για µία ή περισσότερες περιοχές και για κάθε µηχάνηµα που διαθέτει να καταθέτει χωριστή προσφορά.


ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ∆ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Οι ενδιαφερόµενοι για να συµµετάσχουν πρέπει να υποβάλλουν στο ∆ήµο το αργότερο µέχρι την ∆ευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.µ.

∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ι∆ΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ:
 1. Φωτοαντίγραφο της άδειας του µηχανήµατος.
2. Ασφαλιστήριο συµβόλαιο το οποίο πρέπει να είναι σε ισχύ την ηµέρα της δηµοπρασίας.
 3. Υπεύθυνη ∆ήλωση του Ν. 1599/86 ότι το προσφερόµενο µηχάνηµα καλύπτει όλο τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην Τεχνική Μελέτη.
 4. Υπεύθυνη ∆ήλωση ότι ο χειρισµός των µηχανηµάτων θα γίνεται από χειριστές – οδηγούς που έχουν το δικαίωµα χρήσης τους.
 5. Οικονοµική προσφορά


∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ι∆ΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
1. Φωτοαντίγραφο της άδειας του γεωργικού ελκυστήρα.
2. Φωτοαντίγραφο του διπλώµατος οδήγησης του οδηγού του γεωργικού ελκυστήρα
3. Ασφαλιστήριο συµβόλαιο το οποίο πρέπει να είναι σε ισχύ την ηµέρα της δηµοπρασίας.
 4. Φωτοτυπία της αστυνοµικής ταυτότητας
5. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας του ΟΓΑ
 6. το Ε1 ή το εκκαθαριστικό σηµείωµα έτους 2015.
 7. Υπεύθυνη ∆ήλωση ότι δεν είναι επιτηδευµατίας και δεν έχει υποχρέωση έκδοσης παραστατικού (όπως προβλέπετε από το ΚΒΣ) και ότι απασχολείται περιστασιακά µε τη συγκεκριµένη εργασία και όχι από σύστηµα
8. Υπεύθυνη ∆ήλωση του Ν. 1599/86 ότι το προσφερόµενο µηχάνηµα καλύπτει όλο τον απαιτούµενο εξοπλισµό που αναφέρεται στην Τεχνική Περιγραφή.
 9. Οικονοµική Προσφορά. Στην περίπτωση των ιδιοκτητών γεωργικών ελκυστήρων θα πρέπει η άδεια οδήγησης και η άδεια του µηχανήµατος να είναι στο όνοµα του ασφαλισµένου στον ΟΓΑ ή σε πρόσωπο µέχρι πρώτου βαθµού συγγένειας.

Συγκεκριµένα οι ενδιαφερόµενοι για να συµµετάσχουν πρέπει να υποβάλλουν στο ∆ήµο Κοζάνης (Γραφείο Προµηθειών) το αργότερο µέχρι την ∆ευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.µ. (έναρξη αποσφράγισης προσφορών) προσωπικά ή µε εκπρόσωπο τους τα αναφερόµενα παραπάνω δικαιολογητικά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στο ∆ήµο και στην Τεχνική Υπηρεσία για τη µελέτη 2461350438 καθηµερινά κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες και στο Γραφείο Προµηθειών στα τηλ 2461350360 -2461350344 για τη διαδικασία.

 Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ



\Διαβάστε ολη την προκύρηξη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου