Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η συγχώνευση του KEΠ επί της οδού Βενιζέλου στο ΚΕΠ που στεγάζεται στο κτήριο της πρώην Ν.Α. Κοζάνης – Μέχρι τέλη Αυγούστου η μεταφορά του εξοπλισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, εγκρίθηκε, πριν από λίγες μέρες, από το Υπουργείο Εσωτερικών, η συγχώνευση τού ΚΕΠ του Δήμου Κοζάνης, επί της οδού Βενιζέλου στο ΚΕΠ που στεγάζεται στο κτήριο της πρώην Ν.Α., έπειτα κι από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης, τον περασμένο Μάρτιο. 
Σε αντίθεση με παλαιότερο αίτημα, το Υπουργείο Εσωτερικών, αυτή τη φορά, ενέκρινε την απόφαση, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ΚΕΠ (στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης), που θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 8.00 μέχρι και τις 20.00 και το Σάββατο από τις 8.00 έως τις 14.00. Όπως αναφέρεται στην απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών: “Συγχωνεύουμε το ΚΕΠ 125 (δηλ. το ΚΕΠ επί της Βενιζέλου) στο ΚΕΠ 123 (επί της Δημοκρατίας) του Δήμου Κοζάνης με αυτοδίκαιη μεταφορά του προσωπικού του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών που υπηρετεί σε αυτό, μαζί με τις θέσεις που κατέχει. Ο κάθε είδους εξοπλισμός του ΚΕΠ 125 περιέρχεται στο ΚΕΠ 123. Η αρμόδια οικονομική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης μέσα σε ένα μήνα από την έναρξη ισχύος της παρούσας προβαίνει στην απογραφή όλου του εξοπλισμού που μεταφέρεται από το ΚΕΠ 125 στο ΚΕΠ 123. Οι εκκρεμείς υποθέσεις του ΚΕΠ 125 διεκπεραιώνονται από το ΚΕΠ 123. Απαιτήσεις και υποχρεώσεις του ΚΕΠ 125 μεταφέρονται στο ΚΕΠ 123.”

- See more at: http://www.kozan.gr/post/217348#sthash.90qM2AQy.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου