Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ο Δήμος Κοζάνης ξεκινάει τη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης. Δηλώσεις από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κοζάνης, Βασίλη Μπουγιοτόπουλο (Βίντεο)

Δηλώσεις σχετικά με την εξέλιξη της διαβούλευσης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Κοζάνης, έκανε σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου στο Δημαρχείο, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης, Βασίλης Μπουγιοτόπουλος.




Ο κ. Μπουγιοτόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων πως η Δημοτική αρχή θα πρέπει να έρθει σε επαφή με τους πρόεδρους και τα Τοπικά Συμβούλια, έτσι ώστε να μιλήσει για τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία προβλέπονται από το νέο ΕΣΠΑ. Ο Δήμος Κοζάνης ξεκινάει τη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης και καλεί τους πολίτες και τους περιφερειακούς και τοπικούς φορείς να καταθέσουν προτάσεις σχετικά με τα κρίσιμα ζητήματα, το όραμα, τις γενικές κατευθύνσεις-αρχές λειτουργίας και διακυβέρνησης και τους στόχους της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση τόσο της Σύνοψης του Στρατηγικού Σχεδιασμού όσο και του πλήρους κειμένου, που βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Κοζάνης στην ειδική πλατφόρμα διαβουλεύσεων του Δήμου. Πληροφορίες για την διαδικασία κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Κοζάνης 2014-2019 μπορούν να βρεθούν και στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.kozanh.gr/web/guest/sxeteggr.
- See more at: http://www.kozan.gr/post/217955#sthash.d6TkopEw.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου