Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα βήμα πριν την παραίτηση ο Χάρης Γκοβεδάρος από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων

Την παραίτηση του Χάρη Γκοβεδάρου από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων, φαίνεται πως έχει στα χέρια του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει στην πρώτη χρονιά κιόλας της θητείας του ένα σημαντικό εσωτερικό ζήτημα.

Ο Χάρης Γκοβεδάρος, σύμφωνα με πληροφορίες είδε τον Περιφερειάρχη πριν την αναχώρηση του τελευταίου για την Αθήνα, έθεσε το θέμα της παραίτησής του όσο πιο επίσημα γίνεται, με τον Γιώργο Αμανατίδη να μην αντιδρά μέχρι την επιστροφή του από την πρωτεύουσα.
Όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα συναντηθούν τα επόμενα 24ωρα, με το Χάρη Γκοβεδάρο, να εξηγεί στον Περιφερειάρχη τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν τόσο με τη δική τους συνεργασία αλλά με την συνεννόηση και συμπεριφορά άλλων μελών της περιφερειακής αρχής.
Οι πληροφορίες από τη ΖΕΠ κάνουν λόγο για απουσία του Αντιπεριφερειάρχη τα τελευταία 24ωρα από τα καθήκοντά του, με την απόφασή του να χαρακτηρίζεται από πολλούς οριστική, αν και όλα θα κριθούν μετά τη συζήτηση που θα γίνει με την επιστροφή του Γιώργου Αμανατίδη από την Αθήνα.
Άνθρωποι που γνωρίζουν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, θεωρούν επίσης πιθανή και την ανεξαρτητοποίηση του Χάρη Γκοβεδάρου από την παράταξη Αμανατίδη.
https://e-ptolemeos.gr/ena-vima-prin-tin-paraitisi-o-charis-gkovedaros-apo-ti-thesi-tou-antiperifereiarchi-technikon-ergon?fbclid=IwY2xjawFjep9leHRuA2FlbQIxMQABHTU-fjzKfzOcEDisUwINY-a3t7UUYW3OqH6UTHVNR4ftuHy7A2IxNZFNFg_aem_cG9MUbQhfXcEOuabV6pATg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου