Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Επιτυχημένος ο 10ος Αγώνας Δρόμου Προφήτη Ηλία 9.1 χλμ. στην Κερασιά Κοζάνης .

 


 Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του 10ου Αγώνα Δρόμου Προφήτη Ηλία 9.1 χιλ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 στην Κερασιά Κοζάνης. Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, απ΄ όλη την Ελλάδα, σύνολο  174  δρομείς που βρέθηκαν στην αφετηρία. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη  του εκλιπόντος  Καρακούλα Δημητρίου  που διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου .

.
Η έναρξη δόθηκε   στις 10:00πμ από την πλατεία του χωριού και η διαδρομή περιλάμβανε την άνοδο μέχρι το χωριό Κτένι και επιστροφή, με τον τερματισμό να γίνεται πάλι στην πλατεία.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Αθλητικό – Μορφωτικό Σύλλογο «Ελιμειακός» Κερασιάς υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και  συν διοργανωτή την  Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας .    Εξελίχτηκε σε μια γιορτή όλων των κατοίκων του χωριού, που χειροκρότησαν με θέρμη τους αθλητές ενώ οι γυναίκες είχαν προετοιμάσει και παρέθεσαν σπιτικά εδέσματα στους συμμετέχοντες και σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε στην γενική ανδρών  ο Πλακετάς Κοσμάς και 
στις γυναίκες πρώτευσε στην γενική γυναικών  η Λεοντιάδου Στεφανία.

Αποτελέσματα:

Άνδρες 

1ος Πλακετάς Κοσμάς (SAUCONY GREECE)

2ος Παπαδόπουλος Αθανάσιος (ΣΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ)

3ος Σιμονιάν Γεώργιος (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)


Γυναίκες 

1η Λεοντιάδου Στεφανία (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

2η Δρουδάκη Ανδριάνα (ΓΡΕΒΕΝΑ)

3η Πάτση Παναγιώτα (ΔΡΟΜΕΙΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ)

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα πολύτιμη βοήθεια πρόσφεραν  και τους ευχαριστούμε τον Γιατρό Μεντελή Χαρίσιο,την ομάδα διάσωσης Κοζάνης και την ένωση ραδιοερασιτεχνών  Κοζάνης , 
Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους ο βουλευτής Κοζάνης Παπαδόπουλος Μιχάλης ,ο δήμαρχος Κοζάνης Κοκκαλιάρης Ιωάννης ,ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γκοβεδάρος Χαρίσιος ,οι αντιδήμαρχοι Βόμβας Κωνσταντίνος,ο Στημονιάρης Ζήσης ,ο Ευκολίδης Γεώργιος ,ο Μάστορας Δημήτριος ,και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κορονίδης Δημήτριος και ο Παπακωνσταντίνου Πέτρος .

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία θα ανακοινωθούν στο www.runningnews.gr/






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου