Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες – Σχεδόν πλήρης επιβεβαίωση του kozan.gr, που μετέδωσε, αποκλειστικά, με ονόματα, σχεδόν όλες τις αλλαγές των Αντιπεριφερειαρχών, 48 ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση


Σχεδόν πλήρης επιβεβαίωση του
 kozan.gr, μέσω της στήλης “Χύτρα ειδήσεων”, που μετέδωσε, αποκλειστικά, με ονόματα, όλες σχεδόν τις αλλαγές των Αντιπεριφερειαρχών, 48 ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση, γεγονός, που, όπως πληροφορούμαστε, εκνεύρισε, ολοφάνερα, όχι μόνο το στενό περιβάλλον του Γ. Κασαπίδη αλλά και κάποιους ακόμη, που ήταν ή είναι σε ανοιχτή “γραμμή” είτε με τον ίδιο είτε με το περίγυρό του. Έχασαν, κυριολεκτικά, τον ύπνο τους, φανερώνοντας τη δυσαρέσκειά τους και ξεσπώντας με χαριτωμένο τρόπο για να κρύψουν τη στεναχώρια τους, είτε, γραπτά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  είτε τηλεφωνικά προς το επιτελείο του Περιφερειάρχη. Ωστόσο κι ο ίδιος ο Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες τους δε μπορούσαν να καταλάβουν πως διέρρευσαν τα ονόματα και μεταδόθηκαν αποκλειστικά στο kozan.gr. Αφού τους ζητήσουμε, ειλικρινά, συγνώμη για την αναστάτωση και τους συστήσουμε ψυχραιμία, να αναφερθούμε στην περίπτωση της Κ. Δαδαμόγια, στην Π.Ε. Κοζάνης, το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο σε ό,τι αφορά τις αλλαγές που έγιναν, για την οποία  η στήλη είχε αναφερθεί – και πάλι πρώτη – από τις 21/10 (δείτε εδώ) ως ένα από τα ονόματα που “έπαιζε” δυνατά για τη συγκεκριμένη θέση, στην περίπτωση που θα άλλαζε ο Γ. Τσιούμαρης (δύσκολο άλλα όχι απίθανο σενάριο, όπως είχε σημειωθεί, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο), κάτι που εν τέλει συνέβη, επιβεβαιώνοντας την “έκπληξη”.  Μένει να δούμε αν η Κ. Δαδαμόγια, στο πλαίσιο των αναβαθμισμένων καθηκόντων της, αλλάξει στάση και συμπεριφορά σε ό,τι αφορά την επικοινωνία της με τους πολίτες ή θα λειτουργεί κατά προτίμηση, όπως για παράδειγμα σε ποιους θα απαντά στα τηλέφωνα ακόμη κι αν την αναζητούν για θέματα υπηρεσιακής φύσεως. Υπήρχε μια αστοχία στην πρόβλεψη της στήλης στην περίπτωση του Γ. Μαργαρίτη ο οποίος αναλαμβάνει τελικά την Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας.

Ακολουθούν τα ονόματα των νέων Αντιπεριφερειάρχων όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ Κοζάνης

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργίου Κασαπίδη, ορίζονται ως χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας οι κάτωθι:

Ως θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες ορίζονται οι κάτωθι:

  • Μενέλαος Μακρυγιάννης, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διοίκησης ο

  • Γεώργιος Μαργαρίτης , Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας

  • Γρηγόριος Τσιούμαρης, Αντιπεριφερειάρχης Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

  • Θωμάς Μάνος, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών

  • Λάμπρος Χατζηζήσης, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

  • Ευφροσύνη Ντιό, Αντιπεριφερειάρχης Πρασίνου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών

  • Στέργιος Κιάνας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

  • Όλγα Πουταχίδου, Αντιπεριφερειάρχης Νέας Γενιάς, Αθλητισμού και Πολιτισμού

Η θητεία των ανωτέρω ισχύει για ένα έτος.

kozan.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου