Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Έναρξη της υπηρεσίας των e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο Γ.Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας


edateΤο Γ.Ν Πτολεμαΐδας ανακοινώνει την έναρξη της υπηρεσίας των e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ από την ιστοσελίδα του νοσοκομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mpodosakeio.gr. 

 Ο επισκέπτης, αφού λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης, μέσω της ιστοσελίδας, μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας από την επιλογή e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ή της αντίστοιχης εικόνας.
  •  Η υπηρεσία των e-ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου λειτουργεί όλο το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα 365 μέρες το χρόνο. 
  •  Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα εύκολα, γρήγορα και δωρεάν να κλείσει ραντεβού επιλέγοντας το εξωτερικό ιατρείο που επιθυμεί, από τις διαθέσιμες ημερομηνίες που του παρέχει η υπηρεσία. 
  • Να ελέγξει και να ακυρώσει ραντεβού που έχει κλείσει μέσω της ιστοσελίδας και 
  •  Να προβεί σε αλλαγές στον κωδικό και τα δημογραφικά στοιχεία που έχει δηλώσει. 
 
Η εν λόγω υπηρεσία διαχειρίζεται ξεχωριστή δεξαμενή θέσεων ανά ιατρείο & ήμερα λειτουργίας, ανεξάρτητα από την διαθεσιμότητα ή τον κορεσμό των τηλεφωνικών ραντεβού. 
Προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου δηλώνοντας 
α) όνομα χρηστή & κωδικό της προτίμησης του και
 β) τα δημογραφικά του στοιχεία, τα όποια θα πρέπει να είναι αληθή, ώστε να μην διαγραφεί ο λογαριασμός που θα δημιουργήσει. 

Η υπηρεσία των e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τμήματος Πληροφορικής & Οργάνωσης και το λογισμικό αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου μέσα από το τμήμα, χωρίς καμία επιβάρυνση στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου.
 Η διοίκηση του νοσοκομείου προσδοκά στην ευρεία αποδοχή και χρήσης της παραπάνω υπηρεσίας από τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να γίνεται πιο γρήγορη η πρόσβαση των ενδιαφερόμενων, στα ραντεβού των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου χωρίς αναμονή και περιορισμούς ωραρίου.

www.kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου