Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Γίνεται «πράξη» το 25άρι για τα καλά σκληρά του κάμπου. Με 15 λεπτά πληρώνει το κριθάρι ο ΑΣ Βόλου

Εκτός από τους εμπόρους, και οι μεγάλες εταιρείες ζυμαρικών κάνουν ότι μπορούν για να «δεσμεύσουν» έγκαιρα ποσότητες.Εύκολη υπόθεση τα 25 λεπτά σαν αφετηρία για το σκληρό σιτάρι, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θεσσαλικό κάμπο. Οι τελευταίες πληροφορίες του Agronews θέλουν τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να «χτυπιούνται», γιατί το σύνολο των ενδιαφερομένων για το προϊόν δείχνει να επικεντρώνεται στα καλά σημάδια της Θεσσαλίας,
από τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχουν επιτρέψει τη σπορά ή την καλή ανάπτυξη της παραγωγής.
Εκτός από τους εμπόρους, και οι μεγάλες εταιρείες ζυμαρικών κάνουν ότι μπορούν για να «δεσμεύσουν» έγκαιρα ποσότητες.
Ενδεικτικό είναι ότι εκτός της Βόρειας Ελλάδας που έχει βγει εκτός ενδιαφέροντος, θύμα των καταιγίδων αποτέλεσε τις τελευταίες ημέρες και ο κάμπος της Κωπαΐδας.
Εκτός όμως από τους ντόπιους και ιταλούς εμπόρους, αυτοί που προβληματίζονται ιδιαίτερα και θα κάνουν ότι μπορούν για να «δεσμεύσουν» έγκαιρα ποσότητες, είναι οι μεγάλες εταιρείες ζυμαρικών.


Μόνο ο καιρός θα µπορούσε να αποτρέψει την αφετηρία στο 25άρι για το σκληρό σιτάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Ιουνίου μαζί με το περιοδικό Profi. Ο συνωστισµός εµπόρων για τα λίγα καλά σκληρά του κάµπου φέρνει τιµή.










Με 15 λεπτά πληρώνει το κριθάρι ο ΑΣ Βόλου

 Aπό το Σάββατο 6 Ιουνίου του 2015 ξεκινά να παραλαμβάνει κριθάρια, στα Σιλό του Αγίου Δημητρίου, του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου.

Η τιμή που καθορίζει είναι 15 λεπτά το κιλό.
Η πληρωμή θα γίνεται τις ημέρες, Τρίτη και Πέμπτη στις εγκαταστάσεις της Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ στην Α΄ΒΙΠΕ Βόλου.


πηγή: http://www.agronews.gr/ekmetaleuseis/sitira-kai-sporoi/arthro/129912/ginetai-praxi-to-25ari-

gia-ta-kala-sklira-tou-kabou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου