Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Κασαπίδης – Μαλούτας (Το δίδυμο καταστροφής πρέπει να φύγει… – Του Γιώργου Μητλιάγκα)

 
Το φαρμακερό δίδυμο για τη Δυτική Μακεδονία και την πρωτεύουσα Κοζάνη πρέπει να φύγει ΤΩΡΑ.! Αρκετά μας «δούλεψαν» και μας αποκοίμισαν με «υδρογόνα» φωτοβολταϊκά και φουρφουργια .(Διευκρινίζω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί τους, όπως δεν περιμένω ούτε ελπίζω τίποτα απ αυτούς). Ευτυχώς βλέπω ελπιδοφόρα πρόσωπα τουλάχιστον στο Δήμο Κοζανης. Σε άλλους συνδυασμούς πλην Μαλουτα=Αποσύνθεση , υπάρχουν αξιόλογοι πολίτες υποψήφιοι Δήμαρχοι και σύμβουλοι.

Πολίτες που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται από μικρά παιδιά , από ταπεινές οικογένειες , όμως δυναμικοί και αποφασισμένοι να πετύχουν τα κοινωνικά τους όνειρα και να «προκόψουν» ΜΕΣΑ και ΜΑΖΙ με την παραπαίουσα κοινωνία .
Σ ένα πολύ δύσκολο πολιτικό και οικονομικό κλίμα , προηγούμενοι δήμαρχοι και Νομάρχες σε πολύ δύσκολους καιρούς και συγκυρίες (χαμηλές χρηματοδοτήσεις , απαρχαιωμένα δίκτυα , καταστροφικος σεισμος του 1995 κ. α.) κατόρθωσαν με έμπνευση και σκληρούς αγώνες μαζί με τους πολίτες και την κοινωνία , να ανασυγκροτήσουν την πόλη και το Νομό Κοζανης και να βάλουν γερές βάσεις για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Όμως οι σημερινοί «αμαρτωλοί»-«ιδιωτεύοντες» άρχοντες στην περιφέρεια Δ Μ και στο Δήμο Κοζανης , κατάφεραν να μας αποκοιμίσουν και να μας φέρουν στο απόλυτο τέλμα .
Κι ενώ τους έχουν «κραγμενους» οι κοινωνίες και πολλοί από τους πρώην συνεργάτες και ψηφοφόρους τους , έχουν το απόλυτο θράσος να απαιτούν «με όλα τα μέσα» τη στήριξη από υποψήφιους και τους πολίτες να τους ξαναψηφίσουν.
Καιρός λοιπόν να ξυπνήσουμε από το λήθαργο και να τους στείλουμε για ύπνο , αυτούς που προσπαθούν πάλι να μας υπνωτίσουν μπροστά στην ολοκληρωτική καταστροφή που μας οδήγησαν με δίκη τους ευθύνη ανεχόμενοι και συνεργώντας σε μια βίαιη-εγκληματική πολιτική για την περιοχή μας ιδιαίτερα την τελευταία τετραετία .!
Τα θλιβερά στοιχεία της απογραφής , οι πρωτοφανείς μαζικές μεταναστεύσεις ιδιαίτερα των νέων και η απόλυτη φτωχοποίηση αποδείχνουν ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…
Πρέπει το δίδυμο ΚΑΣΑΠΙΔΗ-ΜΑΛΟΥΤΑ να φύγει , διαφορετικά είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Εγώ προσωπικά για δημοτικό συνδυασμό και Δήμαρχο Κοζανης επέλεξα να υποστηρίξω:
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗ.!
Ένα συνδυασμό με λαϊκή κοινωνική βάση και σύνθεση , με επικεφαλής έναν αγωνιστή που από μικρό παιδί ξέρει να ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ και να ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ.!.
Διαβάζω ότι μερικοί ψάχνουν πτυχία στους υποψήφιους δημάρχους ..!
Πέραν του ότι δεν προβλέπεται από τον εκλογικό νόμο αυτή η ρατσιστική διάκριση και αντίληψη , είδαμε την «προκοπή» των σημερινών πτυχιούχων «αρχόντων».!!!
Για την περιφέρεια Δ Μ πιστεύω ότι υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα δυνατότητες για τη συγκρότηση ενός αξιόλογου ψηφοδελτίου , ανατρεπτικού της σημερινής κατάντιας .
ΚΟΖΑΝΗ 19-8-2023
Γιώργος Μητλιάγκας του Ιωάννη.


kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου