Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Υποβολή πρότασης στο ΕΑΠ (2017-2021) για τη «Μελέτη βελτίωσης οδού Κερασιά – Μηλιά» προϋπολογισμού: 62.408,01 €

 
Υποβολή πρότασης στο ΕΑΠ (2017-2021) για τη «Μελέτη βελτίωσης οδού Κερασιά – Μηλιά» προϋπολογισμού: 62.408,01 €. Αντικείμενο της επικείμενης μελέτης είναι η βελτίωση της οδοποιίας του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου της περιοχής μεταξύ των οικισμών Κερασιάς και Μηλιάς του Δήμου Κοζάνης, συνολικού μήκους 2.400 μέτρα. Αφετηρία της χιλιομέτρησης είναι η αγροτική οδός που είναι κάθετη με την επαρχιακή οδό Κοζάνης – Αιανής στο σημείο που τελειώνει η ασφαλτική στρώση στον οικισμό της Κερασιάς και το τέλος είναι 160 μέτρα μετά την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου με κατεύθυνση προς τον οικισμό της Μηλιάς όπου αρχίζει η ασφαλτική στρώση της οδού.

Πρόκειται για δρόμο διαστρωμένο με αυτούσιο αμμοχάλικο που εξυπηρετεί ως επί το πλείστων αγροτικές ανάγκες της περιοχής και την οδική επικοινωνία μεταξύ των δύο οικισμών.

Η σημασία κατασκευής του έργου είναι μεγάλη καθώς με την βελτίωση του υφιστάμενου οδικού τμήματος, βελτιώνονται σημαντικά οι κυκλοφοριακές συνθήκες της περιοχής μεταξύ των οικισμών Μηλιάς και Κερασιάς του Δήμου Κοζάνης


kozan.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου