Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Διαγωνισμός για έναν τυχερό που θα κερδίσει τέσσερις μοναδικές παρασκευές κρέατος από το κρεοπωλείο “Γκιάτας” στη Κοζάνη – Δείτε πως μπορείτε να πάρετε μέρος

 

Το κρεοπωλείο “Γκιάτας”, συμπληρώνει ένα αιώνα δραστηριότητας και βρίσκεται στην τέταρτη γενιά κρεοπωλών καθώς η παράδοση περνά από παππού σε εγγονό και από πατέρα σε γιο. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία εντόπιων κρεάτων και αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι προσφέρουμε εδώ και 10 χρόνια τις σπεσιαλιτέ του γνωστές πλέον σε όλη την περιοχή. Η τέχνη του κρέατος απαιτεί εκτός από την γνώση και σχολαστικότατη τήρηση των μέτρων υγιεινής που είναι το βασικό κριτήριο απέναντι στους πελάτες. Δημιούργησαν ένα σύγχρονο κρεοπωλείο με γνώμονα την εξυπηρέτηση του κόσμου που χρόνια τώρα τους εμπιστεύεται, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα και στην υγιεινή.

Το κρεοπωλείο “Γκιάτας” επί της Οδού Πλ.Λασσάνη 6 Κοζανη τηλ.2461034970 και στο υποκατάστημα Αριστοτέλους 46 Κοζάνη τηλ.6947446726, προσφέρει σε έναν τυχερό τέσσερα παρασκευάσματα κρέατος. Χοιρινό νουα γεμιστό με ποικιλία από κασέρι, τζερεμε φύλλο κρούστας με γέμιση κοτόπουλο, κασέρι, πιπεριές, και Μανιτάρια, μπιφτέκια γεμιστά και κοτομπουκιές από φιλέτο κότας.

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει τη 1 Οκτωβρίου και η παραλαβή των παρασκευασμάτων θα γίνει από το κατάστημα το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.

Για να μπεις στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις κοινοποίηση τη δημοσίευση από ΕΔΩ, like στη σελίδα Kreopwleio Gkiatas και σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση ΕΔΩ.

Χοιρινό νουα γεμιστό με ποικιλία από κασέρι

Τζερεμε φύλλο κρούστας με γέμιση κοτόπουλο, κασέρι, πιπεριές, και Μανιτάρια.

Μπιφτέκια γεμιστά

Κοτομπουκιές από φιλέτο κότας


www/.kozanimedia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου