Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ανακοινώθηκαν από διαφορετικούς συνδυασμούς υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από το χωριό μας

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικες εκλογες
Ανακοινώθηκαν από διαφορετικούς συνδυασμούς  υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από το χωριό μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία , οι οποίοι είναι:











για το συνδυασμό «Όλα Αλλιώς για τον Δήμο Κοζάνης» του Περικλή Αλειφέρη
ο Γκουργκούτας  Θεοδόσης
  



Ο Γκουργκούτας Θεοδόσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης με καταγωγή από την κερασιά Κοζάνης και είναι 29 ετών. Είναι γιος του Σάκη Γκουργκούτα και της Σούλας Χατζηευστρατίου ιδιοκτήτες επιχείρησης στην Κοζάνη. Το 2008 όταν αποφοίτησε από το λύκειο πέρασε στην σχολή Εμπορίας και Διαφήμισης στην Θεσσαλονίκη αλλά δοκίμασε εκ νέου την τύχη του και την δεύτερη φορά εισήλθε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Οικονομικών. Ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση σε λογιστικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη και από το 2015 ζει στην Κοζάνη όπου και εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις εστίασης (Βολκάνο).

Ε: elforaz123@yahoo.gr elfoaz123@yahoo.gr



Υποψήφιος με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» του Φ. Κεχαγια ο Τότσκας Ευάγγελος του Γρηγορίου


 Υποψήφιος με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» του Φ. Κεχαγια ο Τότσκας Ευάγγελος. Είναι αυτοκινητιστής, παντρεμένος, πατέρας 2 τέκνων. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας. κι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής.


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Κοζάνη Μπροστά» του Ευάγγελου Σημανδράκου ο Κώστας Τότσκας


Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Κοζάνη Μπροστά» του Ευάγγελου Σημανδράκου θα είναι ο Κώστας Τότσκας. Ο Κώστας είναι χειριστής μηχανημάτων έργου, ενώ διετέλεσε για 8 χρόνια πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Κερασιάς. Υπήρξε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Ελιμειακού Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου, ενώ έχει έντονη κοινωνική δράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου