Τρίτη 17 Απριλίου 2018

20 θέσεις εργατών στο δήμο Κοζάνης


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ   ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 
Έχοντας υπόψη την υπ’ αριθ. 186/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία ελέγχθηκε ως προς τη νομιμότητά της και εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 49682/02-04-2018 απόφαση Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ” άτομο το μήνα, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, προς κάλυψη οικοδομικών και λοιπών εργασιών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες και έδρα εργασίας:  



 Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών 
Α. Απαιτούμενα Δικαιολογητικά: Αίτηση ( χορηγείται από την υπηρεσία και στην οποία θα αναγράφεται ο ΑΜΚΑ, Α.Φ.Μ., ο αριθμός Μητρώου ΙΚΑ) Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας 
Β. Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης (Δ/νση: Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 1 ) μέσα σε προθεσμία έξι (6) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας (από Δευτέρα 16/04/2018  έως  Παρασκευή  20/04/2018). Πληροφορίες παρέχονται καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την υπάλληλο Σοφία Θεοδωρίδου τηλ.24613 50424 . 
Δημοσίευση Ανακοίνωσης  Η παρούσα να αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ , στο χώρο ανακοινώσεων του Δημαρχείου Κοζάνης (Πλ.Νίκης 1), στους χώρους ανακοινώσεων των Δημοτικών Ενοτήτων καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ


Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου