Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Προκήρυξη για 8.171 προσλήψεις σε δήμους- Πως κατανέμονται οι θέσεις ειδικών κατηγοριών

odokatharistes.jpg
Στην τελική ευθεία μπαινει ο διαγωνισμός του υπουργείου Εσωτερικών με τον οποίο θα προσληφθούν 8.171 μόνιμοι υπάλληλοι στους τομείς καθαριότητας των δήμων. Πριν απο λίγες μέρες δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, απόφαση με την οποία καθορίζονται οι θέσεις που θα καλυφθούν από άτομα που προστατεύονται από τον ν.2643/1998. Συνολικά οι θέσεις που θα καλυφθούν από άτομα ειδικών κατηγορίων είναι 559. Συνοπτικά η κατανομή των 
θέσεων ανάκατηγορία είναι η παρακάτω:





Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.



Μοριοδοτηση
Για όλες τις θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα ζητείται ως μοναδικό προσόν το Απολυτήριο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου Γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980, Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.
Για να δειτε την αναλυτική κατανομή των θέσεων ανά ειδικοτητα και δήμο, πατήστε εδω

www.dimosio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου