Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Η…έξυπνη κίνηση του Δήμου Κοζάνης για να μη γεμίσει πάλι σκουπίδια η πόλη-Φρόντισε να μη βάλει χθες μέσα στο αμαξοστάσιο τα απορριμματοφόρα και βγαίνουν κανονικά να τα μαζέψουν!

19399295_10213271242075898_2733287343583961402_n
Μπορεί το αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης να τελεί και πάλι, από νωρίς σήμερα το πρωί, υπό κατάληψη, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους συμβασιούχους, αλλά μέσα…δεν υπάρχουν τα απορριμματοφόρα, ούτε και οχήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας!
Και αυτό διότι με μια μάλλον έξυπνη (πονηρή κατ΄άλλους) απόφαση-κίνηση, η δημοτική αρχή φρόντισε από χθες το βράδυ να σταθμεύσουν σε άλλες τοποθεσίες τα απορριμματοφόρα και άλλα απαραίτητα οχήματα, ώστε να μην αποκλειστούν μέσα στο αμαξοστάσιο από το Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων, όπως συνέβη τις προηγούμενες ημέρες!

Επομένως, η αποκομιδή γίνεται κανονικά, αλλά με τα προβλήματα που, αναπόφευκτα, θα υπάρξουν λόγω της απεργίας στην οποία συμμετέχουν οι 30, περίπου, συμβασιούχοι στο χώρο της καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα υπάρχουν προβλήματα στην πόλη, αλλά και στα χωριά, τα οποία, ωστόσο, φαίνεται πως δε θα φτάσουν στις εικόνες με τους…τόνους σκουπιδιών που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του Δήμου Κοζάνης ανέβηκε στο αμαξοστάσιο και ενημέρωσε σχετικά τα μέλη του Συλλόγου και τους εργαζόμενους για τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρο αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κοζάνης στη συγκεκριμένη κίνηση της δημοτικής αρχής.


www.kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου