Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Οι τοποθετήσεις των προέδρων της ΑΕΚ και του Μακεδονικού Κοζάνης, στο δημοτικό συμβούλιο, για το γνωστό θέμα των κερκίδων του Στρατιωτικού Γηπέδου – Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας (Βίντεο) -Λευτέρης Ιωαννίδης: Δύσκολη – και όχι εύκολη – υπόθεση η επανατοποθέτηση των κερκίδων στο Στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης (Βίντεο))


Οι τοποθετήσεις των προέδρων της ΑΕΚ και του Μακεδονικού Κοζάνης, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για το γνωστό θέμα των κερκίδων του Στρατιωτικού Γηπέδου, που αποσυναρμολογήθηκαν, με απόφαση της πρόεδρου του ΟΑΠΝ. Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας.





Για μια δύσκολη υπόθεση, που θα πάρει χρόνο και που θα πρέπει να αναζητηθεί νόμιμος τρόπος, έκανε λόγο ο δήμαρχος Κοζάνης, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, απαντώντας, στο αγωνιώδες αίτημα των ομάδων, που κάνουν χρήση του Στρατιωτικού Γηπέδου Κοζάνης, για την επανατοποθέτηση ή την εγκατάσταση νέων κερκίδων, στο συγκεκριμένο αθλητικό χώρο. Ο δήμαρχος Κοζάνης, φάνηκε πως έχει τη διάθεση να συζητήσει και να επανεξετάσει, με τη συνεργασία των αθλητικών σωματείων της περιοχής, συνολικά το θέμα της διαχείρισης των αθλητικών χώρων, όμως για το ζήτημα των κερκίδων στο Στρατιωτικό γήπεδο, που “καίει” την ΑΕΚ και το Μακεδονικό Κοζάνης, δεν έδωσε σαφή απάντηση και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αφήνοντας, εν τέλει να εννοηθεί, πως, στην παρούσα φάση και στο εγγύς μέλλον, δύσκολα θα επανατοποθετηθούν κερκίδες. Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
- See more at: http://www.kozan.gr/post/262392#sthash.mMqKLXYD.dpuf
- See more at: http://www.kozan.gr/post/262378#sthash.H1ePpmwo.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου